Zeman középpályás Izraelbe került, és visszatért Pribramba


Martin Zeman középpályás fél év múlva befejezte az izraeli Hapoel Raanana klubot, és visszatért Pribramba, ahol 2014-ben és 2015-ben dolgozott. A Středočeši kétéves szerződést írt alá Pilsen vagy Sparta korábbi játékosával.

Zeman különösen sikeres volt a 2014/15-ös szezonban Pribramban, ahol prágai Sparta vendége volt. Tizenkét segíti, ő volt a legjobb versenyző, és öt gólt, és Bet365 mobil bónusz segített az ötödik helyen.

“A Litavka első munkája során Martin Zeman a csapat támogatásához tartozott, különösen a támadóban. A biztonsági vonal bal oldalán el lehet menekülni ellenfeleiből, és csapattársaik számára célt szerezhet,” mondta Jaroslav Starka, a Pribram honlapján.

2015 nyarán Zeman Svájcba ment, majd két és fél évig Pilsenben töltött. A Raananában való részvétele sikertelen volt, 10 versenysorozatban nem szerezte meg a gólt, sem célt nem készített. “Nem szerettem Izraelben a labdarúgást, ezért Příbramot választottam, ahol már Bet365 mobil fogadás dolgoztam. Ismerem a klub főnökét, Mr. Starkot, és újra meg tudom játszani a labdarúgásomat” – mondta a 30 éves Zeman, aki 10 gólt szerzett 147 játékban. segíti.