Unibet-es rácsos büntetés ellen Belgiumban a motorváltások miatt


A büntetés, ami azt jelentené, hogy a Hamilton legalább 10 helyen van a rácson, a brit versenyző fölött lógott, miután a szezon nyitókörében számos unibet fogadási bónuszok motorproblémával szembesült.

És a büntetés még nagyobb lehetne a Hamilton motorjainak további változásaival kapcsolatban, ami azt jelenti, hogy vasárnap a Spa-Francorchamps utolsó helyén indulhat. Mercedes mérlegelte, hogy a büntetést Belgiumban vagy az olasz Grand Prix-en, mindkét körben, ami várhatóan Hamilton számára biztosítja a legjobb eséllyel a küzdelmet.Most úgy tűnik, mintha Hamilton az első futamon a büntetést a négyhetes nyári leállásból visszavette volna.

“A motor büntetése valószínűleg holnap várható,” – mondta Mercedes. / p>

Számos mechanikai probléma Hamilton címvédelmének korai fázisában, ami Nico Rosberg mögött 43 ponttal esett.De a világbajnok 19 ponttal érte el Belgiumot a Mercedes-bajnoknál, miután megnyerte az elmúlt hét grands prix hatatát. Hamilton, aki az első győzelem 50 karrierjét győzte meg, azt mondta: “A szezon első fele egy kicsit unibet fogadási bónuszok az interneten hullámvasút volt, szóval nagyszerű, hogy olyan helyzetben legyek, ahol több mint fele vagyok a mögöttünk lévő fajták között.

felfelé és lefelé, de a magam és a csapat teljesítménye hatalmas bizalmat ad. Érezem magam frissítve, újra energizálva és készen állok arra, hogy néhány hét múlva szórakozzanak. Remélhetőleg mindenki más is jól pihen, és harcolni fogunk. “Mercedes megerősítette, hogy először próbálják meg a halogén biztonsági berendezést egy nagydíj hétvégén.A vitatott pilótafülke-védelmi eszköz kötelezővé tétele a sportban 2018-ig lett polcolt. A Halo a pénteki unibet fogadási bónuszt megnyitási gyakorlatban továbbra is a Rosberg kocsijához csatlakozó eszközzel lesz tesztelve.