Mladá Boleslav a hatodik célpontra törekszik, de számít a Komličenka távozására


Mladá Boleslav új bajnoki szezonra lép, azzal a céllal, hogy az első hatra lépjen, ami garantálja a csoport címét. De lehet, hogy nem az elmúlt év legjobb gólja, Nikolai Komlicenko, akinek a klubja számít az indulásra.

“Káderrel készül, és a vasárnapi mérkőzésre számítunk rá. Napról napra rengeteg dolgot tehet, de nem hiszem, hogy olyan éles lenne, hogy holnap el kell hagynia” – mondta a mai sajtótájékoztatón Josef Dufek. “Érdekel, de nem az, hogy Unibet online sport fogadás holnap el kell hagynia. Van egy konkrét ajánlatunk, de van egy konkrét elképzelésünk az áráról, és a vonat nem megy át rajta” – mondta.

“Komli” számomra egy játékos, aki készen áll a játékra. Sőt, sokkal jobban megismerkedett a fülkével, így még a játékosok is örültek, hogy visszatérjenek. Ő itt van nekem. Amikor reggel látom, jó hangulatban vagyok, ” mondta edző Jozef Weber.

A huszonnégy éves orosz csatár 29 gólt szerzett 32 bajnoki mérkőzésen az elmúlt évben, külön versenyfilmet hozva létre. 2022. június végéig szerződéssel rendelkezik.

A klubot Karviná, Lukáš Budínský és Tomáš Wágner két támadó játékosának biztosításával biztosították, akik tavaly együtt 22 gólt szereztek.

“Többé-kevésbé elhagyjuk Nikolay Komličenka-t, így azt Unibet mobil bónusz hiszem, hogy a megfelelő célokat hoztuk, amikor Jirka Klímát Jihlavából adjuk hozzá” – mondta Dufek.

A fenti három mellett a korábbi képviselő, Daniel Pudil, Petr Hampl, Jonas Auer és Michael Hönig jöttek. Jan Král és Jaroslav Diviš visszatértek a tárhelyről. A hostingot Pavel Bucha és Tomáš Wiesner bővítették. Jakub Jugas, Dominik Mašek és Tomášová Hájek és Přikryl elhagyta a csapatot.