Mely játékosokat és játékvezetőket zavarták a büntetőrúgások?


Egy szó Sam, igen. Bőven. Úgy tűnik azonban, hogy több mint két példa van a tudásolvasók elméjében. Először is, 1991-ben, a Manchester City akkori játékos-menedzsere, Peter Reid jött a Leeds United ellen az Elland Roadban.Andrew Brook messze volt az egyetlen olvasótól, hogy a Reid-ről küldjön e-mailt, de mivel ott volt, és az első, aki kérte a szemcsés felvételeket, hagyjuk, hogy átvegye innen.

“Sam Lawrence, tényleg van – írja Andrew. “Örömmel tapasztaltam, hogy a rejtélyes Peter Reid figyelte a célját, miután elutasította a büntetését, és az Elland Road 1991. évi fellendüléséből szerezte meg.”

Hat évvel később Teddy Sheringham okot Betclic sportfogadás bónuszok adott a Tottenham Hotspur támogatóinak, amikor a Manchester United debütált a White Hart Lane-nál, mint sorsát, nem tudta átalakítani a helyszínről a következő helyen: Sky Sports kamerák.Áldott át Adam Harcus-ra (ismét semmiképpen sem az egyetlen olvasó, aki visszahívja Teddy baját). „1997. augusztus 10-én Teddy Sheringham büntetőt szerezt a Manchester United debütálására a White Hart Lane-nál a Spurs oldal ellen, amit a nyáron hagyott. Az otthoni szurkolók örömére a férfi felcserélte a posztot, és megragadta a botot. A visszarúgás azonban nem számolt volna bele, ha a fenti szabály miatt bekövetkezett volna. ”És itt van egy szemcsésebb felvétel. Facebook Twitter Pinterest A Teddy Sheringham 1997-ben nem élvezte a boldogságot a White Hart Lane-ban.Fénykép: Shaun Botterill / Getty Images

Max Edwards ugyancsak képes volt felhívni a figyelmet egy újabb példára. – Ez a tavalyi Ligue 1-ből származik – írja Max. – Miután Montpellier-oldala Lillel szemben 2-0-ra húzódott, Ryad Boudebouz későn büntetést hozott. Amikor a labda Betclic internetes fogadóirodák visszahúzódik a posztról, és tökéletesen leszáll a Boudebouz lábára, megérinti, mielőtt hazaöltözik. Ezután a játékvezető tiltja a célt, ami néhány elkeseredett arcot és felháborodott tiltakozást eredményez. – helytelenül, ahogy kiderül.Payne a bárhoz fordult, és a labdát hazafordította, miután visszapattant neki, de míg a játékvezető úgy tűnik, hogy nagy figyelmet fordított a játékvezető iskolában, a Ramsgate kapus később bevallotta, hogy megérintette a labdát, és így a cél tökéletesen törvényes. Sutton nyert 2-0-t, hogy legalább enyhítse a Payne csapását.

A sarkok itt is fontosak. Valójában, ahogy Neil McKenzie emlékeztet, a Tottenham 1-0-as győzelme nagy vitát okozott 1952 áprilisában.A játékvezetőnek közvetett szabadrúgást kellett volna fújnia, de a cél állt, Huddersfield három ponttal csökkent a szezonban, míg a Spurs nem válaszolt, kommentálta a programot a következő otthoni mérkőzésre: ” A játékvezető döntése végleges, és még akkor is, ha ebben az esetben voltunk a nyertesek, előfordultak olyan esetek, amikor már szenvedtek. ”Sajnos ebben az esetben a szemcsés felvételek megfoghatatlannak bizonyultak.

Végül itt van egy demonstráció a Betclic élő fogadás pontosan mit kell tennie, ha helyszíni kicker leszel, és Ian Henderson, a Dom Thomas jóvoltából kitalálta erőfeszítéseit a fafeldolgozás ellen. még mindig van módja annak, hogy elkezdhesse a „Medve” használatát.José Luis Zalazar, egy korábbi uruguayi támadó középpályás, aki 1984-ben nemzetközi debütált Angliában 2-0 győzelmével, komoly rekordot írt a Tecos klub oldalán, ahogy Milton a Moreliaról tájékoztatja. „José Luis Zalazar, a„ Medve ”, a büntetőpontból a 86-87-es szezonban 17-es góljával 17-et ért el. Csapata, Tecos, a Cruz Azul elleni negyeddöntőjében megszüntették a szankciókat, és azóta Salazar elszalasztotta a szezon első büntetését. ”Egy kétségtelenül fájó fejű medve.

Mário Jardel híres Bolton Wanderers csarnok, aki egy szezonban húsz büntetéssel büszkélkedhet, Antonio Marreiros szerint: „A 2001-02-ös szezonban a brazil nemzetközi Mário Jardel 42 bajnoki gólt szerzett 30-ban játékok a Sporting Lisbon számára. Ebből a 42-ből 16 büntetésből származott.A szezonban 20 büntetést szereztek, ha a hazai csészében három, az Uefa-kupa pedig egyike van. ”Facebook Twitter Pinterest Mario Jardel halálos volt a helyszínen a 2001-2002-es szezonban. Fénykép: Jose Manuel Ribeiro / ReutersTábla készítése

„Biztos vagyok benne, hogy elárasztják az embereket, akik azt mondják, hogy a Nottingham Forest-nek van egy neve, amelyet Brian Clough nevű neveztek el, aki legendás menedzser volt és megnyerte a bajnokságot riválisok Derby megyében, nem biztos benne, hogy mit csinált az erdőben! ”Joshes Brendan McKinney, és igaza van; már elárasztották a Clough e-maileket.És ahogy Andrew Miller rámutat: „Bár a megkérdezett játékosok nevét, akiket a klubjuk riválisa után játszottak, a csapatom, a Nottingham Forest-nek két állása van, akik a klubot a Derby kezelése után kezelték (Clough és Taylor)… ”

Philip Kayesnek ugyanakkor van egy másik választ, és egyformán érvényes. – Nehéz lenne megverni Sir Matt Busby-t.A Manchester United-nél nemcsak az állomáson, hanem az utón kívül elhelyezkedő utcán lévő ikon is sikeresen játszott a Manchester City-nél nyolc éve, valamint Liverpoolban, ahol öt éve játszott (beleértve a háborús labdarúgást is).

Tom Solan folytatja a Manchester-témát, de felhívja a figyelmet a San Siro-ra. – Van még egy Denis-szobor is, aki az Egyesült Államok után elhagyta a Man City-t. De ezek nem számítanak a földön kívül. Milánóban a Stadio Giuseppe Meazza (általában San Siro néven ismert) a Milan és az Internazionale versenytársai által elfoglalt. Meazza mindkét oldalra fordult a játéknapjaiban, bár sokkal inkább egy legenda az Inter-nél, mint Milánóban.Tehát mindkét klubnak megvan az egész stadionja valakinek, aki a legmagasabb riválisukért játszott, aki éppen így ugyanaz a fickó. a Tannadice legendás státuszát élvezik, ahol a Fair Play standot nevezték el. Jamie Watt írja: „McLean 1965 és 1968 között játszott Dundee-nál, később a klub történetének legsikeresebb vezetőjévé vált, és a BBC riporterét TV-ben élőben fejezte be. 2011-ben a Fair Play-t átnevezték utána. ”Labdarúgók, akiknek az ingek száma megegyezik a nevükkel | Tudás Olvasd továbbA fejed használatával

Nos, Chris elég, ha azt mondjuk, hogy a lenyűgöző, mint Anglia volt, Skóciával szemben, három fejléc célpontja az egyik mérkőzésen nem a legpontosabb.Leicester City – az 1998-as évjárat – 4-0-as győzelmet aratott Derby megyében a Premier League-ben, Emile Heskey (2), Muzzy Izzet és Ian Marshall vezetésével. És a nyitás 15 perc alatt 4-0 volt. Köszönet Liam Derrynek, hogy felhívta a figyelmet.De még a róka is második játékot kell játszania az Oxford United-nek, aki 1996-ban 6-os Shrewsbury 6-0-os söpörésével vezette a legjobbjait, ahogy Graham Clayton tájékoztat minket. Autós szponzorok (II)

hangsúlyos válasz. „A Fiorentina-t négy különböző autógyártó támogatta: Opel [1983-1986], Toyota [2000-2002, 2004-2010], Mazda [2011-2014] és Volkswagen [2014-most].” Tudásarchívum

A társad szinte helyben van, Sam. Az „Anschlußtreffer” az a pontszám, amely csökkenti az oldal hiányát csak egy célra – így nem csak arra vonatkozik, amelyik a csapat 2-0-ról 2-1-re csökken, hanem a célt is, ami 3 -2 helyett a 3-1, 4-3 helyett a 4-2 stb. Helyett.

Sam kérdése természetesen teljesen új felfedezési utat nyit meg – más nyelvű kifejezések a nagyon konkrét események leírására futballban.2006-ban részletesen átmentük őket a cseh „anglikán” -tól a „Ogebe” -ig Jorubában. Több ezer kérdésre és válaszra keressünk egy utazást a Tudásarchívumon keresztül. emlékszik, ”írja Terence Davidson. – Ez a leghosszabb futó aktív pólószponzor? Ha nem, ki, és melyik társaság / klub rendelkezik az összes időrekordgal? – Csak azon tűnődöm, hogy hány más játékos érte el ezt a játékot, vagy akár meg is haladta?És ha bármelyiküket az Arsenal is eladta egy bűncselekményes kis pénzösszegért? , 17 gólt szereztek anélkül, hogy egyetértettek volna. Mi a legmagasabb a gólkoncepció nélkül szerzett gólok összege (hogy kizárja az egyszeri őrült pontszámokat, mint például az Arbroath 36-0 Bon Accord,)! nemrégiben olvasott a fiamnak egy labdarúgó-válogatott gyerek regényéről. Ez a gyerekcsapat egy kupacbajnokságra megy, és három saját célnak köszönhetően nyerte el az első (3) negyedik mérkőzést ”- írja Pablo Miguez. „Ezután a saját céljuknak köszönhetően megnyerik az 1-0. És a könyv a végső lezárás 1-1-ig ér véget a saját céljának köszönhetően.A kérdésem tehát az, hogy van-e olyan csapat, aki három (vagy több!) Egymást követő mérkőzést játszott, ahol az összes céljukat ellenzéki játékosok szerezték? ”