Didier Drogba nem volt hajlandó játszani, miután kilépett a XI


Didier Drogba megtagadta a Montreal Impact-ot a Toronto FC 2-2-es rajzában, mert nem értékelte, hogy helyettesítőnek, Mauro Biello edzőnek nevezték el a játékot.Bradley Wright-Phillips, David Villa két-két alkalommal Lóverseny a legértékesebb játékos számára Tovább

„A Didier nem lett kiválasztva a játék indításához,” mondta Biello. „Tegnap beszéltem vele, hogy nem fogadta el azt a tényt, hogy lemegy a fogadás bónusz padról, és végül nem akart lenni a 18-as években.”

Vasárnapi játék előtt az Impact szerint Drogba hátsó sérülés miatt nem volt elérhető. De Biello megerősítette, hogy az elefántcsontparti csatár, 38 éves, nem volt hajlandó játszani.Ezt a szervezetnek kell kezelnie. ”

Az edző megkérdezte, hogy miért reagált Drogba úgy, ahogyan tette. – Meg kell kérdezned tőle ezt a kérdést – mondta Biello. „Végül mindenki mindennap keményen dolgozik, hogy készen álljon a kiválasztásra. Ön egy csapat része, és ha kiválasztja, vagy nem választja ki, arról van szó, hogy ott van a csapattársaid számára. vagy más, és előre haladunk. Ez az üzenet. ”

Drogba, akinek 2,2 millió dolláros fizetése a 13. legmagasabb fizetett játékosnak számít a bajnokságban, az idén 18 ütemben 10 gólt szerzett. Ez a második szezon az MLS-ben a Chelsea-tól 2015 júliusában történt aláírása után.Drogba csapattársai azt mondták, remélték, hogy bizonyos szerepet fognak játszani a posztszezonban. – Ezzel azonban sportfogadás bónuszok kezelték, és köztük Mauro között. Számunkra csak előre kell haladnunk, és bármi is történik a jövő héten ezzel a helyzettel, akkor aggódni fogunk majd. ”

Bush azt mondta:„ Ő az egyik legjobb sztrájkolója . Ahhoz, hogy azt mondjuk, hogy jobb csapat vagyunk vele, nem feltétlenül igaz. ”

Patrice Bernier, az Impact kapitány azt mondta:„ Egy kicsit szar. Most Didier-ről beszélünk, de mi a minősítésünk a játékokra, és ez a legfontosabb dolog.A csapat mindent elkövet. ”

Bernier azt mondta, hogy beszélt Drogbával, miután Biello döntött. – Biztos vagyok benne, hogy Didier egy hét múlva lesz ott, és talán mondja a darabját, mert ő egy olyan srác, aki nem rejtőzik el – mondta Bernier. „Didier sok dolgot hozott a internetes fogadóirodák klubnak és a csapatnak, és biztos vagyok benne, hogy a szezon hátralévő részében is ezt fogja csinálni.”

Drogba távollétében, Montreal playmaker Ignacio Piatti két céllal lépett fel, 17-re emelve a szezonban és a harmadik helyet az MLS pontozó versenyen, Bradley Wright-Phillips és David Villa mögött.