Bet365 fogadás bónusz


A csapat nem fogadott több hazai célt a Premier League-ben ebben a szezonban, mint az Everton, a Swansea City győzelmével a Goodison Parkban, vasárnap pedig 22-re emelkedett. Ezzel szemben mindössze három Premier League csapata engedett kevesebb célt Bet365 utazásaik során mint Everton. Egyszer csak egyszer veszítettek el a bajnokságban, az Arsenalban, és ez az egyetlen olyan oldal, amely megakadályozta a Manchester City pontozását az Etihad Stadionban.

Egy másik tiszta lap a városban szerdán fogja Martínez csapatát a Capital One Cup döntőjében, az Everton 2-1-es előnyével az elődöntőben.De a menedzsere, akik hasonló kritikával szembesültek, amikor Wigan-t 2013-ban visszavették, miután 73 gólt fogadtak el, ragaszkodik ahhoz, hogy soha nem megközelít egy játékot, amely kizárólag az ellenzék megállítására összpontosít.

“A filozófiám és a munkamódszereim nem hogy tiszta lapokat tartsanak, a filozófiám az, hogy megnyerje a játékokat “- mondta. “Nagyon általános megítélés szerint nem védünk jól. Ha megnézzük a védekező Bet365 alternatív link rekordot otthonról ezen a szezonon és a hazai rekordunkon, akkor ez teljesen ellenkezőleg. Ez nem azt jelenti, hogy másképp játszunk otthonról – ugyanazt a személyzetet kapjuk, ugyanazt a játékot – így vannak olyan szempontok, amelyek befolyásolják az általunk elfogadott célok módját. “

p> “Mint menedzser, meg akarom védeni, de alapoznám-e a teljesítményt, ha meg akartam tartani egy tiszta lapot? Nem.Alapvetően a teljesítményre alapozom a labdázást, nagy Bet365 szerepe van, diktálja, pozitív megközelítéssel és pontozási célokkal rendelkezik. Csapatunk a legmagasabb a bajnokságban a nyílt játékról szerzett célokért.

“Ez a tehetségünk és a munkánk alatt van, de ez nem jelenti azt, hogy figyelmen kívül hagynám a védekezést. Mindkettőt meg kell tennie. Úgy gondolom, hogy ez könnyű módja annak, hogy megtekinthesse valamit, meg kell menned egy kicsit mélyebbre, és a filozófiám nyerő játékokat, nem pedig tiszta lapokat. Más vezetők inkább védekezőek, megadják a labdát, és mindig van hiba. Szeretem egy olyan akció, amely a nyerő játékokra és a Bet365 dolgok elérésére irányul. “Martínez ragaszkodik ahhoz, hogy” nagy hiba “legyen a második szakasz teljes védekezésével a városi csapat ellen A bajnokság célja ebben a szezonban.Manuel Pellegrini az Etihadban 33 Premier League gólt szerzett. Everton a 24. helyen szerepel a listán a Goodison-n.

Az Everton menedzsere így nyilatkozott: “Teljes csapatnak kell lennie a csapat ellen. Ha a védekezésre koncentrálsz, akkor lesz egy pillanat, amikor elszakadnak. Tisztázatlan lapot tartottunk ellenük 11 nappal ezelőtt, mi vagyunk az egyetlen csapat, aki ezt az Etihad-ban Bet365 ebben a szezonban. Tudjuk, hogy mit kell tennünk, de nem hiszem, hogy elég, hogy megpróbáljam megőrizni a tiszta lapot, fenyegetéssel kell rendelkeznie és diktálnia kell a játékot. Küldök egy csapatot oda, hogy nyerjen. Veszély lenne, ha megpróbálnék kimenteni, hogy tiszta lapot tartsanak. Amikor eléri a 80 percet, elkezdheti elgondolni, hogy hol van a nyakkendő, de nem Bet365 korábban. Nagy hiba lenne. “

Full Width 2014. All Rights Reserved