Barcelona túlélje a félelmet és a harcot, hogy legyőzze Borussia Mönchengladbachot


Barcelona visszafogott egy célból, és a második félidőben kétszer gólt szerzett, hogy a szerencsejátékosok Lionel Messi hiányában a szerdai Cseh Bajnokok Ligája C-meccsén a 2-1. Az Arda Turan és Gerard Piqué helyettesítő csapatának második félidős célpontja a spanyolok második győzelmét két csoportos mérkőzéseken adta a ranglistán, miután megnyitották a Celtic 7-0-as lebontását.

A keményen dolgozó Bundesliga-oldal meglepő fogadási bónuszok az interneten vezetést hozott, a Thorgan Hazard pedig a 34. percben végzett gyors szünetet betöltve játszotta a játékot.

A házigazdák nulla, mindketten elvesztették mindkét mérkőzést, és 11 versenyszámú győztes csíkot zártak otthon minden versenyen.A Manchester City felhívta a Celtic 3-3-at a másik csoportjátékban, hogy a második helyen maradjon.

Luis Enrique, a Barça edzője Andrés Iniestával, Javier Mascheranóval, Jordi Albával és Ivan Rakitic-rel kezdte. a hétvégén a Sporting Gijon 5-0-as ütemében pihenött.

A Messi hiánya ellenére, Paco Alcácer fiatalember helyett, Barcelona már korán bélyegezte a hatalmát a játékon, és kivágta az első hét perc elteltével Neymar lövését a dobozból mentette meg, amit Yann Sommer állt meg.

Luis Suárez három perccel később kellett volna előidéznie őket, amikor védekező hibát követett el, de látta, hogy hatalmas ballábú lövése vékonyan szélesen vitorlázik.

Az Uruguayan is egy zseniális védelmi unibet fogadási bónuszt felosztást kapott a Neymar-tól, de ahelyett, hogy a labdát hazavitte volna, megpróbálta csökkenteni az Alcácerot.

Gladbach fokozatosan bizalmasan nőtt, de küzdött egy spanyol falon, amikor megpróbálták megpróbálni előre.

Amikor Raffael előremutattak, vissza a sérüléshez, középpályán birtokolták, és egy gyors szünetet indítottak, amikor Hazard megérintett egy Mahmoud Dahoud-passzból.

A brazil sérülés a A 48. perc és a helyettesítése a legtöbb Gladbach-tempót kivette.

A Turan bevezetése az órában azonnali eredményeket hozott Barcelona számára, a török ​​nemzetközi felvétel egy Neymar-t a 65. percben, és a labdát fúrta szoros szögből a háló tetőjébe.

A Squer gyengébb résszel csapott le Piqué a Suárez lövéséből, hogy szoros hatótávolságra nyúljon, és Barcelonát nehezen harcolt győzelemre tette.