A lábát csábítóan közelítette a cakehole


Az északnyugati szezonban kétszer tartanak ünnepeket, ahol két labdarúgó klub tiszteletben tartja a régió ipari múltját, olyan méregtelenítő felhők létrehozásával, amelyek oly hatalmasak, hogy a terület hétmillió lakosát a sötétbe vetik, és megnézik, hogy szerette volna élni az izmos dicsőséges, de mérgesen szennyezett múltjában. A szezon első ünnepe a vártnál jóval hosszabb ideig tartott, az elme, a guef a Mega Magic hétfőn a Liverpool és a Manchester United között, amikor először a Premier League mérkőzéseinek nyáron készülték fel. . A másik furcsa az, hogy a csattanás néhány része messze nem mérgező.Valójában, mikor megkérdezték, hogy miért nem volt többé Mourinho José mindenki karizmatikus és divatos külföldi vezetője, élő fogadás mindenki kedvenc karizmatikus és divatos külföldi vezetője, Jürgen Klopp ugrott a védekezésébe, így a portugálnak olyan különleges ego-stroke volt, amit nem bárki régóta kezelte.

„Ki mondta ezt? Négy ember Liverpoolban? – ugrott Klopp, úgy hangzott, mintha egy furcsa Beatles-riffen indulna. – A bika $ hit. Szemét. Rosszul indult United-en? Megnyerték az első játékukat. Tehát most a B osztályokat nyerjük? Tudja, mennyire sikeres a futball. Hogy tetszik, vagy nem úgy, ahogyan játszik, miért érdekelne? Több alkalommal nyert [Big Cup] -ot, mint amennyit játszottam.Így van. ”Jordan Henderson:„ Liverpool készen áll arra, hogy bármi is legyen a Manchester United-nek, olvassa tovább

Ami Mourinhót illeti, túlságosan elfoglalt volt a Wayne Rooney-ról, hogy bármit is szóljon a Liverpoolról vagy Kloppról , bár, mint az iskola gyereke, aki szándékosan rossz az igen-nem játékban, az ínyei nem tudtak segíteni, de egy kicsit megcsúszott a játékvezető, Anthony Taylor, aki nyilvánvalóan a Liverpool 10 büntetését adja, hogy megmutassa neki nem elfogult. – Azt hiszem, Taylor úr nagyon jó játékvezető, de mivel ilyen nyomást gyakorolnak rá, azt fogadási bónuszok hiszem, nehéz lesz neki, hogy nagyon jó teljesítményt nyújtson az Anfield-nél – tette hozzá Mourinho, aki lándzsa a lábát. „Nem akarok túl sokat mondani az ügyben.Megvannak a véleményem, de megtanultam egy leckét, ha ezt meg akarjuk hívni, annyiszor, hogy annyiszor büntetik a játékvezetőkről szóló szavaimat. Annyira jó tanulni a tanulságokat, ahogy kellene.

Időközben Mourinho megpróbál újjáépíteni kapitánya összetört bizalmát, a szörnyű szavakat mondván. „Man Utdnál [Rooney] nem vesztette el a helyét. Nem egyáltalán, számomra, ő első választás – vágta fel Mourinho, megkarcolta a sárgaréz nyakát, és véletlenül megtisztította a javaslatokat, hogy ő valóban elesett az utolsó három játékban. – Ha valaki megzavarja, nem én voltam.Játszhat mindenhol – ez nem probléma. Klopp legnagyobb problémája úgy tűnik, hogy bízik abban, hogy a forrófejű Emre Can-t, hogy helyettesítse a hűvös Georginio Wijnaldumot, akinek a hip-knack miatt hiányzik. Ő lesz az őr-gah Ádám Lallana nélkül is. Talán megteheti, hogy a Liverpool a versenytársaiknak egy gegen-leckét ad helytelenül. És ha Mourinho elvégezte a házi feladatait, és figyelte az Egyesült Államok utolsó két bajnokságát az Anfield-ben, látta, hogy Louis van Gaal közvetlenebb stílusa, amelyben utasította a védőit, hogy ne féljenek el a gömbről a sötét Anfield felhőkön keresztül Marouane Fellaini nyeregét megnyerte. Talán Mourinho látni fogja a fényt és követni fogja. Ami a hét millió észak-nyugati lakosot illeti, szeretnék látni a fényt is.A Kick-off nem jön elég gyorsan. LIVE ON BIG WEBSITE

„Minden nap velem volt; alapvető volt a karrierem szempontjából. A sütemények, a kenyér, a koksz: ez mind jó, de szakmám számára $ hit volt. Edzés után eszem: vonat, enni, edzeni, enni. Én egy halat haraptam a saját farkát. Végül rájössz, hogy egy elit játékosnak fino [slim] kell lennie – a Manchester City és a spanyol Nolito, a Luis Enrique karrierjére fogadási bónuszok az interneten gyakorolt ​​hatásáról, Sid Lowével folytatott beszélgetés során. Facebook Twitter Pinterest Egy tehetséges hal, korábban. Fénykép: Scott Heppell / AFP / Getty ImagesFIVER LETEREK

„Gondoltam, hogy elengedném, hogy a Fiver olvasók tudják, hogy le tudnak vonni egy ón-t egy bárban, amit Tin-nek hívnak Zadar buszmegállójában, Horvátországban.Egyébként az Arsenal biztosan végre megnyeri a Premier League-t ebben a szezonban, “- Seamus Keenan.

„ Mint büszke észak-amerikai, szeretem a közös regionális ajánlatot egy hatalmas kibővített világbajnokság döntője (pénteki betűk). A szájfekélyes mérkőzések végtelenek: Tonga v. Togo Torontóban, Izland kontra Grönland Clevelandban, Új-Zéland kontra Új-Kaledónia a Nueva Leonban. Csehország és Kína végleges Chicagóban. Adjunk egy versenytársat is: Americanadexico 2026. Job végzett, Fifa ”- Mike Wilner.

A Guardian átgondolt, mélyreható újságírása – a szokásos módon nem található e-mailben – drága , de nem támogat minket.Ha értékeli az újságírásunkat, kérjük, támogasson minket, ha egyszeri vagy ismétlődő hozzájárulást nyújt. XI. – Tegnap beszéltem vele, hogy nem fogadta el azt a tényt, hogy eljön a padról, és végül nem akart lenni a 18-as években. – A háta mögött szorosan volt, igen, de képes volt játszani. Ezt a szervezetnek kell kezelnie. ”

Mauricio Pochettino úgy véli, hogy Toby Alderweireld térdcsapása csak térdelnyelő lehet. És ez még nem minden… Harry Kane boka-gah!szinte a múlté. „Remélhetőleg a lehető legrövidebb időn belül visszanyerhetjük, és a csapat erősebb lesz” – tette hozzá Poch.

Marc Albrighton egyenesen Leicester Premier League küzdelmének szívébe vágta. – Erősebbnek kell lennünk, hogy nehezebben játsszunk ellen, nehezebben verekedjenek, nehezebben tudnak ellenállni – dörömbölte. Memorial Stadium konyha szombaton büntetőjogi felelősséggel tartozik. „Szombaton, a Gillingham elleni mérkőzés előtt, valaki, aki egy„ Memorial Stadium ”alkalmazottat jelentett a Facebookon, hogy szándékában áll, hogy az ételükkel való bántalmazásukat károsítsa” – magyarázta a klub szóvivője. „Ezt az ügyet a biztonsági személyzet figyelmére hívtuk, akik az adott személyt a helyszínről kísérték.Az érintett személy nem egy Memorial Stadion alkalmazottja, hanem az egyik ügynökségi alkalmazott, akit a mérkőzés napjain alkalmaznak. Az ügynökséget tájékoztatták az ügyről, és lehetséges, hogy az érintett személy ellen büntetőeljárást folytatnak. Gemma Clarke.

Ha nem nézte ezt meg, nézze meg ezt. . Ünnepeljük szemünket a Premier League-től tanult 10 dolgon.A Rumor Mill azt hiszi, hogy tudja, mit akar a Mauro Icardi.

A Derby Steve McClaren MkIV-nek időre van szüksége ahhoz, hogy jelezze, mondja Nick Miller a héten a Football League Focus-ban.

És ugorj be az ágyban a Maradonával, hogy olvassa el a labdarúgást Hanoiban, ahol a Premier League klubok a vietnami bajnokokat verik. a Big Social FaceSpace-en. ÉS INSTACHAT, TOO! PROPER LEGACY